Участь науковців інженерно-енергетичного факультету у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «OSHAgro – 2024»

30 вересня 2024 року Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання взяв участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «OSHAgro – 2024», яка відбулася на базі кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві механіко-технологічного факультету НУБіП України.

Запрошені співробітники науково-дослідних установ, закладів вищої освіти, здобувачі наукових ступенів, докторанти, аспіранти, магістранти та студенти, спеціалісти з охорони праці підприємств отримали багато корисної інформації про загальні питання законодавчих вимог з безпеки праці та охорони здоров’я працівників; керування професійними ризиками в системах управління безпеки праці та здоров’я працівників. Присутні отримали практичні поради щодо керування професійними ризиками на підприємствах та управління охороною здоров’я працівників. 

У Миколаївському НАУ надані практичні рекомендації та обговорені шляхи вирішення проблем безпеки праці та охорони здоров’я, як співробітників університету, так і здобувачів вищої освіти, будуть використані при організації та проведенні освітнього процесу. А розглянуті інновації з питань керування професійними ризиками в системах управління безпеки праці та здоров’я працівників будуть обговорені під час практичних занять з дисциплін «Основи охорони праці», «Охорона праці в галузі» та «Цивільний захист».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget