Лекція зі стейкхолдером ТОВ «Ландтех»

14 жовтня 2024 року канд. техн. наук, доцент Василь Грубань організував лекцію для здобувачів вищої освіти 4-го курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» СВО «Бакалавр» із зовнішніми стейкхолдерами ТОВ «Ландтех» (Миколаїв). На лекції виступив керівник сервісного центру Олександр Боровий, який поділився інформацією про діяльність компанії, що є офіційним дилером світових виробників сільськогосподарської техніки та додаткового обладнання таких брендів, як: John Deere, Väderstad, JCB та інші.

Олександр розповів про сервісну службу компанії, яка здійснює професійне обслуговування техніки різної складності: від простих процедур, таких як заміна фільтрів і масел, до капітального ремонту двигунів і ходових систем, забезпечуючи цим високоякісний сервіс для клієнтів. Також він акцентував на можливостях працевлаштування випускників у компанії, де молоді спеціалісти можуть розраховувати на конкурентоспроможну заробітну плату, що залежить від рівня кваліфікації та досвіду, а також на постійному професійному зростанні через навчання та стажування. 

Лекція показала, що навчання за спеціальністю 208 «Агроінженерія» відкриває широкі можливості для працевлаштування за фахом. Це підкреслює важливість якісної агроінженерної освіти, яка відповідає сучасним вимогам ринку праці та забезпечує випускникам перспективи для професійного росту.

Дякуємо Олександру Боровому за цікаву та інформативну лекцію. Завдяки таким зустрічам студенти отримують цінний практичний досвід і краще розуміють перспективи роботи у сфері агроінженерії. Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові корисні зустрічі!


кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget