Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці»

12.04.24 року Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання на відкрите лекційне заняття з дисципліни «Безпека життєдіяльності та основи охорони праці» фахівцями групи нетехнічного обстеження та інформування населення про можливі ризики (ІНРМ та НТО) гуманітарної організації з протимінної діяльності – народна норвезька допомога.

Під час занять здобувачі вищої освіти 3 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» були ознайомлені з мінної безпекою. Вячеслав Курепін та фахівці групи нетехнічного обстеження та інформування населення про можливі ризики розповіли про небезпеку, яку несуть вибухові пристрої та мінну безпеку, алгоритм дій при виявленні вибухових пристроїв та підозрілих предметів на деокупованих територіях. 

Після проведення занять фахівці спілкувалися з студентами про обставини у яких опинилася молодь, про небезпеки, які можуть виникати на території Миколаївської області тощо. Обидві сторони спілкування були задоволені зустріччю та отримали багато корисної інформації.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget