Профорієнтаційна робота та ознайомлення з методами біологічних досліджень

3 та 4 квітня 2024 року Миколаївський національний аграрний університет відвідали вчитель біології Олена Мотуз та учениця 10А класу Каміла Бойцун Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки. 
Декан факультету агротехнологій Антоніна Дробітько розповіла гостям про важливість у сучасному світі професії агроном, здобутки університету та переваги навчання на факультеті агротехнологій. Керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк надав інформацію про підготовчі курси та проведення пробного тестування НМТ. Доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна розповіла про різноманіття можливостей для особистісного розвитку студентів в університеті. 
Під час візиту до університету гості мали можливість ознайомитися з методами біологічних досліджень. Завідувач кафедри ґрунтознавства та агрохімії Михайло Федорчук та доцент Олег Письменний продемонстрували з колекцію комах, будову ґрунтів, розповіли про роботу сертифікованої агрохімічної лабораторії. Доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Віра Миколайчук провела майстер-клас з цитології та гістології рослин, а завідувач кафедри ветеринарної медицини Імін Лумедзе та доцент Стах Кот – з мікробіології, цитології та гістології тварин.
Миколаївський національний аграрний університет завжди відкритий до співпраці та надання консультативної допомоги.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget