Практичний воркшоп «Кліматично-дружні кроки сільського туризму»

Сільський туризм в Україні має бути кліматично-дружнім: започатковано Академією сільського розвитку. 

Так, у січні місяці 2024 року відбувся офіційний старт діяльності Академії, яка була створена як єдиний і потужній освітній простір в сфері сільської гостинності та сільського зеленого туризму. Метою Академії є забезпечення доступу учасників ринку до якісної сучасної освіти у цій сфері діяльності. 

На реалізацію поставленої мети спільнота Академії сільського розвитку 10 квітня 2024 року провела практичний воркшоп в онлайн-форматі «Кліматично-дружні кроки сільського туризму: що, навіщо, як коли?». Здобувачі другого року навчання зі спеціальності «Туризм» факультету менеджменту разом з науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки приєдналися до практичного заходу, постільки цікавляться нюансами змін у законодавчому полі щодо нових напрямків сільського зеленого туризму у військовий час, питаннями доступності туризму в громадах як засобу реабілітації у повоєнний період. 

Спікером заходу була членкиня Експертної Ради Академії сільського розвитку Спілки СЗТ України, тренерка та амбасадорка Спілки СЗТ України, докторка філософії в туризмі, експертка з розвитку сталого туризму в громадах Ірина Околович з доповіддю "Кліматично-дружнє майбутнє українського сільського туризму". Під час презентації учасники ознайомилися з прикладами успішних історій розвитку гостинного особистого селянського господарства «Поліська хата» та гостинної садиби «Кіт Баюн та Кривенька Качечка»), окремими нюансами законодавства з питань діяльності сфері сільського зеленого туризму, з академічною абеткою для власника садиби, новими напрямами сільського зеленого туризму в умовах війни, зміни класичних маркетингових метрик під час війни тощо.

Година заходу минула непомітно! Чекаємо наступної зустрічі, адже Академія лише розпочала свою роботу і маємо надію на практичні воркшопи в живому форматі. 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget