25 вересня 2020 року проведено лабораторне заняття асистентом кафедри переробки, стандартизації та сертифікації продукції тваринництва Шевчук Н.П. зі здобувачами вищої освіти академічної групи ХТ 4/1 із дисципліни "Дизайн страв та кулінарних виробів" на тему: "Технологія виготовлення прикрас із зацукрованих квітів". Здобувачі вищої освіти освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології навчилися робити прикраси «голого» або «сільського» торту – одного зі свіжих трендів в кондитерській моді. У якості прикрас на торт використовували свіжі фрукти і ягоди, а також особливість цього десерту – живі зацукровані квіти і листя.
Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар