Технологи-харчовики вивчають тренди дизайну страв

25 вересня 2020 року проведено лабораторне заняття асистентом кафедри переробки, стандартизації та сертифікації продукції тваринництва Шевчук Н.П. зі здобувачами вищої освіти академічної групи ХТ 4/1 із дисципліни "Дизайн страв та кулінарних виробів" на тему: "Технологія виготовлення прикрас із зацукрованих квітів". Здобувачі вищої освіти освітньої спеціальності 181 «Харчові технології» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології навчилися робити прикраси «голого» або «сільського» торту – одного зі свіжих трендів в кондитерській моді. У якості прикрас на торт  використовували свіжі фрукти і ягоди, а також особливість цього десерту – живі зацукровані квіти і листя.

Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва

кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget