Проведено онлайн-лекцію із дисципліни «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва» для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності 204 «ТВППТ», організовану доцентом кафедри ТПССПТ Стріхою Людмилою Олександрівною, на тему «Застосування харчових добавок та смако-ароматичних композицій при переробці продукції тваринництва» із залученням технолога м’ясопереробного підприємства ФОП «Шкуринський» Тюх Оксани Павлівни.
Переробне підприємство ФОП «Шкуринський» виробляє широкий асортимент
ковбасних та натуральних м’ясних виробів делікатесної групи під
торгівельною маркою «Делікат».
Фахівцем-технологом було надано характеристику та вказано сферу застосування харчових добавок для збільшення виходу та терміну придатності м’ясних продуків, а також для покращення смаку, аромату, забарвлення та зовнішнього вигляду виробів.
Фахівцем-технологом було надано характеристику та вказано сферу застосування харчових добавок для збільшення виходу та терміну придатності м’ясних продуків, а також для покращення смаку, аромату, забарвлення та зовнішнього вигляду виробів.
Співробітники кафедри ТПССПТ висловлюють щиру подяку технологу м’ясопереробного підприємства ФОП «Шкуринський» Оксані Павлівні за змістовну та цікаву лекцію.
Кафедра переробки, стандартизації та сертифікації
продукції тваринництва
Дописати коментар