Бінарна лекція з бухгалтерського обліку

Карантин диктує нам свої правила, але науковці їх використовують з користю та задля здійснення якісного освітнього процесу. Так, 24 листопада доктором педагогічних наук, професором, завідувачем кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту Теловатою Марією Теодозіївною та доктором економічних наук, професором, завідувачем кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету Дубініною Мариною Вікторівною проведено бінарну лекцію для здобувачів вищої освіти 2-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» на тему «Рахунки бухгалтерського обліку та подвійний запис. Класифікація і План рахунків бухгалтерського обліку». Захід нарахував  більше 75 учасників, серед яких – здобувачі вищої освіти вищезазначених закладів освіти, зокрема й іноземні, науково-педагогічні працівники кафедр, декани факультетів. 

Професор Теловата М.Т. та професор Дубініна М.В. виклали лекційний матеріал, постійно дискутуючи та залучаючи до обговорення здобувачів. Така форма подання лекційного матеріалу не лише виконує функцію активного лекційного заняття, але й формує культуру дискусії, навчає слухачів інтерпретації та порівнянню отриманої інформації, а також сприяє більш ефективному її засвоєнню. Бінарність викладання матеріалу дозволила наповнити зміст теми заняття цікавими прикладами, відомими висловами, бліц-завданнями.

Дійсно, бухгалтерські рахунки та подвійний запис є надзвичайним явищем у бухгалтерському обліку – простим та складним одночасно! Так, відомий німецький письменник Освальд Шпенглер вважав, що лише три особи дійсно змінили світ: Колумб, Коперник та Лука Пачолі. Дякуємо нашим шановним лекторам, які так чудово подали інформацію, що відтепер бухгалтерські рахунки стали справжніми друзями майбутніх обліковців! Дякуємо слухачам лекції за активність, адже, за відгуками, їм дійсно сподобалося!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget