СПІВПРАЦЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІЗ НАУКОВИМИ УСТАНОВАМИ УКРАЇНИ

Співпраця закладів вищої освіти із науковими установами України дає змогу підвищити якість освіти і забезпечити підготовку висококваліфікованих фахівців. 18 листопада 2020 року науковцями Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН та Миколаївського національного аграрного університету було проведено онлайн-лекцію для здобувачів вищої освіти ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Лектори представили студентам факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій основні завдання та напрямки роботи науковців провідного інституту НААН України. 

Одним із модераторів даної зустрічі стала асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Миколаївського національного аграрного університету І.М. Люта, яка презентувала лекцію на тему: «Трансплантація ембріонів великої рогатої худоби». Лектором було проаналізовано сучасний стан ембріотрансплантації в Україні та світі. Слухачі ознайомилися з основними етапами трансплантації ембріонів, розглянули фактори, які впливають на рівень їх приживлення в організмі реципієнта. В результаті прослуханої інформації здобувачі вищої освіти збагатили свої знання в галузі генетики з основами селекції.

Щиро дякуємо науковцям Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН за можливість взяти участь у такому заході. Сподіваємося на подальшу співпрацю.





Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції 


факультет ТВППТСБ,кафедра птахівництва,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget