Онлайн-семінар для науковців інженерно-енергетичного факультету від Міністерства освіти і науки України та Google Україна

19 листопада 2020 р. в.о. декана інженерно-енергетичного факультету канд. пед. наук, доцент К.М. Горбунова та заступник декана з навчальної роботи канд. техн. наук, доцент Д.Д. Марченко взяли участь в онлайн-семінарі «Цифрові інструменти Google для науковців», що був організований Міністерством освіти і науки України та Google Україна.

«Компетентне застосування нашими науковцями у своїй дослідницькій діяльності сучасних діджитал-інструментів відкриває для них нові, ширші можливості. Впевнений, що наша ініціатива буде позитивно сприйнята науковою спільнотою», – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Артур Селецький при відкритті онлайн-семінару.

На онлайн-семінарі для науковців представили доповідь про застосування інструментів Google у сфері наукових досліджень та публікацій, а саме про Google Академія, Google Alerts, а також робота з масивами даних – Google Public Data, Dataset Search, Google Data Studio та Google Cloud Platform.

Для перегляду і ознайомлення з матеріалами онлайн-семінару доступні посилання на YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-uhefIo6dLo&feature=youtu.be, а також онлайн матеріали: https://sites.google.com/view/19112020n/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D1%80?authuser=0.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget