Вдосконалення знань із податкового обліку

23 листопада 2020 року студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» 4 курсу в межах роботи студентського наукового гуртка «Облік і звітність в оподаткуванні» прослухали цікавий, а головне корисний вебінар від цифрового видавництва MCFR та вищої школи Головбуха на тему «Топ 6 «популярних» податкових правопорушень: перевірте, чи не припускаєтесь».

На вебінарі виступала лектор, Олена Сердюк, експерт МСFR Головбуха та кандидат економічних наук, яка розповіла про 6 найбільш розповсюджених податкових правопорушень, а саме: що таке нереальні операції, до чого може привести відсутність первинних документів, не розподілення вхідного ПДВ між оподатковуваними та неоподатковуваними операціями, не нарахування «компенсувальних» ПДВ-зобов’язань, невчасна реєстрація податкових накладних, несписання безнадійної кредиторки. У програмі було повністю розкрито дані питання, а також лектор детально пояснила шляхи уникнення помилок, які податківці частіше за все фіксують при перевірках.

Окрім отриманої користі від змісту вебінару, кожнен зареєстрований учасник отримав сертифікат про закінчення курсу. Приємно, що студенти нашого університету використовують нові можливості для навчання та наукової діяльності навіть в умовах змішаної форми навчання. До того ж, це можливість навчитися новому у лекторів авторитетних видань нашої країни, а також відкрити для себе новий погляд на проблеми податкового обліку з боку професіоналів.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget