Навчання за робітничими професіями у Миколаївському НАУ

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою освітнього процесу і запорукою якісної підготовки майбутнього фахівця. Одним із її різновидів є навчання здобувачів за робітничими професіями.
Так, 19 листопада 2020 року відбулося урочисте вручення свідоцтв про присвоєння робітничої кваліфікації співробітниками Центру з підготовки робітничих професій, який є структурним підрозділом Інституту післядипломної освіти Миколаївського національного аграрного університету.
Другий рік поспіль, за тісної співпраці науково-педагогічних працівників факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва,  стандартизації та біотехнології та співробітників Інституту післядипломної освіти, проводиться набір групи на здобуття робітничої професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, розряд 2». І, як завжди, група з повним ліцензійним обсягом у 25 осіб успішно пройшла теоретичне та практичне навчання.
Вітаємо здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ з успішним завершення підготовки та отриманням бажаного документу!
Дякуємо співробітникам ІПО МНАУ в особі директора доц. Кошкіна Дмитра Леонідовича, за результативну і плідну співпрацю у підготовці якісних фахівців для аграрного сектора економіки нашої країни.  






Деканат факультету ТВППТСБ
 


факультет ТВППТСБ,ІПО

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget