Миколаївська «аграрка» очолила рейтинг переможців всеукраїнських конкурсів з-поміж аграрних закладів вищої освіти

Нещодавно оприлюднені Міністерством освіти і науки України підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 навчальному році неабияк порадували науково-педагогічний колектив Миколаївського національного аграрного університету. Вони є яскравим прикладом ефективної інноваційної освітньо-наукової діяльності університету, високої професійної майстерності викладацького складу та наполегливої праці студентської молоді. Навіть в умовах суворого карантину університет не тільки не збавив темпів, а й став ще більш вмотивованим на шляху до найкращих результатів.
Проаналізовані фактичні дані доводять, що здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету продемонстрували високий рівень знань із фахових та загальноосвітніх дисциплін та отримали 60 дипломів переможців!
За даними рейтингу, Миколаївський національний аграрний університет безапеляційно посідає І місце за кількістю переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 н.р. з-поміж аграрних закладів вищої освіти України, випередивши Національний університет біоресурсів і природокористування на 15 переможців.
Колектив Миколаївського національного аграрного університету впевнений, що дані здобутки не є остаточними. Вони є свідченням того, що університет здійснює якісну підготовку фахівців, і є поштовхом до підкорення ще більших висот у наступному році. У 2020-2021 навчальному році студентська молодь підтвердить престижність рідного університету не тільки на всеукраїнському, а й на міжнародному рівні!

Підсумки участі аграрних закладів вищої освіти у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 н.р.


Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт,ректор МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget