Проведення онлайн-лекції з дисципліни «Надійність сільськогосподарської техніки» із використанням системи веб-конференцій «Jitsi Meet»

Надійність – одна з основних проблем сучасної техніки, яка вирішується на етапах проектування, виробництва, дослідження, експлуатації й ремонту машин та технологічного обладнання. Підтримання працездатності, відновлення ресурсу машин і технологічного обладнання, підвищення їх безвідмовності – важливе завдання підприємств, які пов’язані з технічним сервісом. Підвищення надійності сільськогосподарської техніки також має велике економічне значення.

20 листопада 2020 року канд. техн. наук, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу Д.Д. Марченко провів онлайн-лекцію для здобувачів вищої освіти за допомогою використання системи веб-конференцій «Jitsi Meet». Так для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 204 «Агроінженерія» буда проведена онлайн-лекція з дисципліни «Надійність сільськогосподарської техніки» на тему: «Показники надійності. Моделі розподілу відмов». На лекції була представлена система показників надійності, приведені моделі відмов і надійності, а також запропоновані нормальний, експоненціальний закони розподілу випадкових величин, та закон розподілу Вейбулла. При цьому студенти оцінили перевагу системи вебконференцій «JitsiMeet», оскільки вона інтегрована в платформу дистанційного навчання Moodle МНАУ, дозволяє проводити лекцію без обмежень часу, при цьому можливо транслювати відео-, аудіоматеріали, слайди, а також можливість обговорювати питання всім учасникам навчального процесу.

Бажаємо здоров’я та успіхів всім учасникам навчального процесу.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget