Співпраця освіти, науки та виробництва

26 листопада 2020 року на базі Миколаївського національного аграрного університету для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету менеджменту проведено лекційне заняття в онлайн-режимі на тему «Лікарські і ефіроолійні рослини, як перспективні нішеві культури: перспективи розвитку». Захід відбувся  за організаційної та фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). 

Що вирощувати, щоб заробляти більше? Як оптимально використовувати землю для отримання стабільного прибутку? У своїй лекції Назар Приведенюк, кандидат сільськогосподарських наук, завідувач відділом технології вирощування лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН показав, що вирощування ефіроолійних та лікарських рослин є одним із перспективних напрямків розвитку агробізнесу.

Він ознайомив здобувачів вищої освіти з основними ефіроолійними культурами, що районовані в Україні, технологією їх вирощування, збирання та подальшого використання. Студенти університету із зацікавленістю прослухали лекцію, взяли участь в обговорені актуальних питань. 

Учасники онлайн-лекції щиро вдячні ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, координатору партнерських відносин Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Жигальцовій Наталії та директорові Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН Олексію Устименку, за надану можливість покращити теоретичні та практичні навички.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget