Онлайн–лекції на кафедрі землеробства, геодезії та землеустрою

На кафедрі землеробства, геодезії та землеустрою в умовах змішаного навчання лекції для груп більше 20 студентів читаються онлайн, у режимі відеоконференцій із використанням сервісу «Jitsi Meet», який розміщено на платформі дистанційного навчання Moodle МНАУ.

24 листопада 2020 року було прочитано лекцію з дисципліни «Біотехнологія в рослинництві» для студентів І курсу спеціальності 201 «Агрономія» освітнього ступеня «Магістр». Тема лекції «Культура ізольованих протопластів. Соматична гібридизація». Лектор доцент Тетяна Миколаївна Манушкіна ознайомила студентів із методами одержання та культивування протопластів, етапами регенерації рослин із протопластів, методами соматичної гібридизації та практичним застосуванням соматичної гібридизації.





26 листопада 2020 року також у режимі відеоконференції прочитано лекцію з дисципліни «Екологія та радіобіологія» для студентів ІV курсу спеціальності 201 «Агрономія» освітнього ступеня «Бакалавр». На лекції за темою «Методологічні основи радіобіології» було розглянуто такі питання, як предмет, завдання та основні поняття радіобіології, механізм дії іонізуючого випромінювання, джерела іонізуючого випромінювання на Землі, радіотоксикологічна характеристика окремих радіонуклідів, використання радіації у сільському господарстві.
Організація лекцій у режимі відеоконференції з використанням сервісу «Jitsi Meet» дозволяє якісно здійснювати освітній процес під час онлайн-занять.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget