Організаційні онлайн-можливості освітнього процесу на обліково-фінансовому факультеті

23 листопада 2020 року було проведено вчену раду обліково-фінансового факультету із застосуванням дистанційних технологій. До порядку денного засідання відповідно до плану роботи було винесено питання навчальної дисципліни та наукової роботи здобувачів вищої освіти. Важливість питання щодо залучення здобувачів вищої освіти до наукової роботи обумовлена потребою виконання програм навчання, отримання відповідних компетенцій з огляду на освітні програми.
Використання елементів дистанційного навчання дозволяє проводити широке коло освітніх та наукових заходів, долучатися до тренінгів та семінарів, дискусій із фахових та загальних освітніх питань, брати участь у форумах та конференціях, що доводить досвід 2020 року.
З метою розширення можливостей спілкування між усіма учасниками освітнього процесу запропоновано використання програмного продукту, який пов'язаний із освітньої платформою Moodle. Усі зацікавлені мають можливість проводити різні види заходів із застосуванням Jitsi Meet.
 Jitsi Meet – це безкоштовне програмне забезпечення з відкритим кодом для відеоконференцій та зв'язку між учасниками освітнього процесу. Поширення сфери дистанційних технологій є вимогою часу, але дозволяє реалізовувати усі заплановані заходи.
Навчаємося новому, розширюємо інформаціно-комінукаційні технології спілкування.







Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет,вчена рада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget