Академічній доброчесності — нашу увагу

Завідувач кафедри, доктор політичних наук, професор Ханстантинов В.О. взяв участь наприкінці минулого тижня у роботі наукових студій «Освіта Миколаївщини: нові наукові орієнтири», на якій розглядалася тема  «Академічна доброчесність як складова якості вищої освіти».  

Цей захід проводився Миколаївською обласною універсальною науковою бібліотекою разом із Департаментом освіти і науки у дистанційній формі. Форум зібрав понад 80 представників провідних закладів вищої освіти м. Миколаєва. З цікавими повідомленнями виступили вчені нашого університету, в тому числі, професор Ханстантинов В.О. з доповіддю: «Вплив корпоративної культури університетської спільноти на розвиток академічної доброчесності». 

 Серед учасників студій  розгорнулася жвава дискусія з актуальних питань  протидії проявам плагіату, фабрикацій, фальсифікацій в науковому та освітянському середовищі.

Було наголошено на особливій професійній та моральній відповідальності викладачів та вчителів за формування якостей академічної доброчесності у студентської та учнівської молоді.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget