Організація співпраці зі здобувачами обліково-фінансового факультету із застосуванням дистанційних технологій

25 листопада 2020 року на обліково-фінансовому факультеті було проведено курсові збори зі здобувачами вищої освіти з актуальних аспектів організації освітнього процесу та підготовки до заліково-екзаменаційної сесії 2020-2021 навчального року.
Курсові збори було проведено для здобувачів старших курсів, а також  для здобувачів першого курсу з метою їхнього інформування щодо основних вимог організації освітнього процесу та необхідності дотримання навчальної дисципліни, виконання програми підготовки. 
Курсові збори зі здобувачами старших курсів було проведено за участі студентського декана обліково-фінансового факультету Синельникова Вадима. Використання онлайн-технологій дозволяє, навіть за умов посилення карантинних заходів, інформувати учасників освітнього процесу щодо заходів, які передбачено графіком освітнього процесу та освітніми програмами підготовки зі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Актуальним залишається питання практичної підготовки, у тому числі стажування учасників освітнього процесу за кордоном. Теоретичні знання, практичні навички та мовна підготовка є суттєвими пріоритетами університетської освіти. Доцільно поєднувати можливості навчання та набуття практичних навичок, формування фахових компетенцій у період навчання, у тому числі у форматі онлайн-спілкування.
Інформація про особливості організації освітнього процесу, нормативна документація університету та основні події, які відбуваються в університеті, на обліково-фінансовому факультеті та кафедрах, узагальнена на сайті університету та у соціальних мережах. Під час карантинних заходів та відповідних карантинних обмежень усім учасникам освітнього процесу запропоновано здійснювати звернення із застосуванням соціальних мереж. Дякуємо за розуміння. Бажаємо успішного складання заліків та екзаменів під час сесії. Дякуємо усім науково-педагогічним працівникам та співробітникам за адаптацію та проведення заходів із застосуванням дистанційних технологій.






Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет,дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget