КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ ОНЛАЙН НА КАФЕДРІ ПТАХІВНИЦТВА, ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

На кафедрі птахівництва, якості та безпечності продукціїдіє чітка система виховної роботи, яка є синтезом плідної співпраці науково-педагогічних працівників, деканату, кураторів академічних груп та студентів, направлена на підготовку успішної особистості, що здатна самореалізуватися.
У ситуації, яка склалася в теперішній час, студенти, як ніколи, потребують підтримки та консультації кураторів – їхніх наставників та других батьків на час навчання, які завжди підставлять плече для допомоги.
Окрім проведення лекційних та семінарських занять виникла потреба у компенсації дефіциту спілкування між студентами та викладачами, зокрема, між куратором та його групою. Куратори кафедри регулярно проводять кураторські години зі своїми групами, де обговорюють різні питання навчання, епідеміологічної ситуації, роботу на онлайн-платформах тощо.
13 листопада 2020 року з використанням платформи Zoom пройшла дистанційна кураторська година зі студентами академічної групи Т 2/2 (куратор –асистент Ірина Миколаївна Люта) на тему: «Активізація навчання в умовах карантину». У процесі спілкування обговорено підсумки поточної атестації знань студентів, дотримання ними карантинних заходів, особливості подальшого перебігу освітнього процесу в дистанційному режимі.
13 листопада 2020 року асистентом кафедри І. В. Каницькою разом зі студентами-магістрами освітньої спеціальності 152-«Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» згідно з навчальним планом було проведено кураторську годину на тему: «День працівників сільського господарства».
Студенти підготували відеоматеріал і презентації, активно взяли участь в обговоренні свята, до якого причетні усі ті, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ.
Ми з нетерпінням чекаємо на ваше повернення в стіни університету! Будьмо здорові! Бережімо себе!






Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції




факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget