Презентація Миколаївського НАУ для випускників Новокаховського приладобудівного фахового коледжу

Похмура осіння погода та дощ не стали перешкодою для відвідування МНАУ та теплого спілкування з представниками університету навіть о 8 годині ранку. Так, 16 жовтня проведено онлайн-екскурсію Миколаївським національним аграрним університетом для студентів випускного 3-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Новокаховського приладобудівного фахового коледжу.

Завідувач кафедри обліку і оподаткування, професор Марина Вікторівна Дубініна та професор кафедри Ксьонжик Ірина Володимирівна разом із здобувачами обліково-фінансового факультету Ендресом Віталієм та Трум Оленою  ознайомили гостей зі спеціальностями та факультетами університету, можливостями і результатами освітньої діяльності, науковими й спортивними здобутками здобувачів та результатами проходження закордонної практики під час навчання.


Цікаві історії, захоплюючі розповіді, корисна інформація та формат дружнього спілкування лише підсилили зацікавленість випускників коледжу та додали їм декілька додаткових питань для роздумів: «Чи варто?». 

Не вагайтеся! Варто! Обирайте Миколаївський національний аграрний університет для подальшого професійного зростання, отримання якісної вищої освіти та саморозвитку!  


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget