Асистентом кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Шевчук Н.П. проведено відкрите лабораторне заняття у групі ХТ 4/1 із дисципліни «Дизайн страв та кондитерських виробів» на тему: «Дослідження способів арт-візажу у кулінарії, карвінг»
У рамках заняття здобувачі вищої освіти освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології» набули практичних навичок карвінгу, незвичайного мистецтва вирізання декорацій із овочів та фруктів, яке сягає своїм корінням із далекого Сходу. Адже найкраще засвоюється їжа, яка володіє не тільки добрим смаком і ароматом, але й гарним зовнішнім виглядом.
Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар