Онлайн-лекція із дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини"

2 листопада 2020 року було проведено онлайн-лекцію асистентом кафедри переробки, стандартизації та сертифікації продукції тваринництва Шевчук Н.П. зі здобувачами вищої освіти 4 курсу з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" на тему: "Породи великої рогатої худоби". Розглянуто питання про породу та її структуру; класифікацію порід; породоутворювальний процес у скотарстві; проблема збереження малочисельних і зникаючих порід. Лекцію проведено за допомогою програмного забезпечення Google Meet

Кафедра переробки, стандартизації та сертифікації
 продукції тваринництва


кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget