Профорієнтаційна зустріч із випускниками Миколаївської ЗОШ №32 імені Кривоносова С.С.


Профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами – це вагома складова освітньої і викладацької діяльності, а для випускників – отримання важливої інформації не лише про особливості вступу до закладу вищої освіти, а й про переваги та перспективи навчання у Миколаївському національному аграрному університеті!

Так, 15 вересня викладач кафедри обліку і оподаткування Пісоченко Тетяна Сергіївна провела цікаву та інформативну зустріч із учнями 11 класу  Миколаївської ЗОШ №32 імені Кривоносова С.С. Тетяна Сергіївна розповіла про освітньо-виховний процес в університеті, закордонну практику, наукову та благодійну діяльність, можливості саморозвитку та самовдосконалення, про студентське самоврядування та інші особливості життя університету. Відповівши на усі запитання випускників, Тетяна Сергіївна наголосила на наявності всієї інформації на офіційному сайті університету та його сторінках у соціальних мережах, а також на можливості відвідування основних культурно-масових заходів університету, до яких залучаються випускники загальноосвітніх шкіл, зокрема Школи вибору професії «ПрофіСтарт: стань успішним», Zoom-конференцій тощо.

Науково-педагогічний склад кафедри обліку і оподаткування щиро вдячний директору школи Кривоноговій Людмилі Володимирівні та класному керівнику випускного класу Слободяник Олені Томівні за підтримку та спільні плани щодо подальшої співпраці. За першої ж можливості ми чекаємо випускників та їхніх батьків для проведення екскурсії у стінах найкращого закладу вищої освіти – Миколаївського національного аграрного університету!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget