Участь НПП факультету агротехнологій у вебінарі на тему «Розумне та стале сільське господарство»

4 вересня 2020 року науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій Валентина Гамаюнова, Олег Коваленко, Тетяна Манушкіна, Тетяна Качанова, Оксана Іскакова, Ірина Смірнова, Юрій Задорожній, Ганна Воронкова взяли участь у вебінарі на тему «Розумне та стале сільське господарство». 
Вебінар проведено у форматі Zoom-конференції за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку, Інституту водних проблем і меліорації спільно із компанією Valeur (Франція). На вебінарі представлено новітні інноваційні французькі розробки з питань застосування агроекологічних систем ведення сталого землеробства, напрацювання підприємств аерокосмічної долини Тулузи та компанії AIRBUS з використанням просторових зображень у сільському господарстві, розумного інструментарію для підвищення ефективності зрошення, новітніх систем обробки та передачі даних за допомогою технології ІоТ для сталого ведення сільськогосподарського виробництва. Також було продемонстровано результати експерименту регіону Діжон  з розвитку SMART FOOD територій. 
Дякуємо організаторам вебінару та спікерам вебінару за отримані знання, що будуть використовуватися у подальшій науковій та навчальній роботі. 







факультет агротехнологій, вебінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget