Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу: заняття в умовах виробництва!

18 вересня 2020 року здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого курсу в межах навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» відвідали паб «Хмільний Патрик» готелю Reikartz Рівер Миколаїв. Так, на занятті, проведеного в умовах виробництва здобувачі вищої освіти ознайомилися з тонкощами організації і технології обслуговування відвідувачів у барах, асортиментом і характеристикою меню пабу. Під час зустрічі, студенти та викладачі мали змогу відвідати також готель Reikartz Рівер Миколаїв та ознайомитися з організацією готельного та ресторанного бізнесу й корпоративною культурою Reikartz Hotel Group.









Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget