Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу: заняття в умовах виробництва!

18 вересня 2020 року здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого курсу в межах навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» відвідали паб «Хмільний Патрик» готелю Reikartz Рівер Миколаїв. Так, на занятті, проведеного в умовах виробництва здобувачі вищої освіти ознайомилися з тонкощами організації і технології обслуговування відвідувачів у барах, асортиментом і характеристикою меню пабу. Під час зустрічі, студенти та викладачі мали змогу відвідати також готель Reikartz Рівер Миколаїв та ознайомитися з організацією готельного та ресторанного бізнесу й корпоративною культурою Reikartz Hotel Group.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget