Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу: заняття в умовах виробництва!
18 вересня 2020 року здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого курсу в межах навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія» відвідали паб «Хмільний Патрик» готелю Reikartz Рівер Миколаїв. Так, на занятті, проведеного в умовах виробництва здобувачі вищої освіти ознайомилися з тонкощами організації і технології обслуговування відвідувачів у барах, асортиментом і характеристикою меню пабу.
Під час зустрічі, студенти та викладачі мали змогу відвідати також готель Reikartz Рівер Миколаїв та ознайомитися з організацією готельного та ресторанного бізнесу й корпоративною культурою Reikartz Hotel Group.
Дописати коментар