Початок навчального року на обліково-фінансовому факультеті

14 вересня 2020 року обліково-фінансовий факультет зустрів здобувачів вищої освіти, які цього року вступили на навчання за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».






 Здобувачі вищої освіти мали можливість не лише ознайомитися із факультетом та кафедрами, а й поспілкуватися із представниками студентського самоврядування. Особливості фахової підготовки, організація освітнього процесу, умови практичної підготовки за кордоном, участь у спортивних секціях та творчих колективах університету, все це і багато іншого цікавило здобувачів вищої освіти. 
















 Усі здобувачі вищої освіти прийняли Присягу здобувача вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету з метою усвідомлення ролі кожного у продовженні багатовікових традицій аграрної освіти, розвитку Миколаївського національного аграрного університету, та отримали документ здобувача – залікову книжку.   










Вітаємо із початком навчання! Вітаємо із початком університетського життя. Бажаємо успіхів, розмаїття можливостей та високих результатів у навчанні! 

Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget