Досвід проведення занять на відкритому повітрі кафедри виноградарства та плодоовочівництва

Відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України 30.07.2020 № 42 та наказу ректора Миколаївського НАУ В.С. Шебаніна 26 серпня 2020 р. № 82-АГ "Щодо затвердження протиепідемічних заходів в Університеті на період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби (COVID-19)" науково-педагогічні працівники кафедри виноградарства та плодоовочівництва на засіданні кафедри вирішили за можливості максимально проводити практичні заняття із здобувачами вищої освіти за межами навчальних аудиторій на відкритому повітрі. Для цього по кожній навчальній дисципліні науково-педагогічні працівники склали перелік таких занять.
04 вересня 2020 р. до реалізації цих заходів приступив завідувач кафедри доцент Дудяк І.Д., який провів практичне заняття із дисципліни «Технології зберігання, переробки і стандартизації продукції рослинництва» по визначенню натури зерна пшениці, ячменю, жита і вівса із здобувачами вищої освіти 2-ої та 3-ої груп 4-го курсу факультету агротехнологій. Наступного тижня заплановано проведення практичних занять на відкритому повітрі із дисциплін "Овочівництво", "Плодівництво", "Генетика" та "Введення до майбутньої спеціальності".  
Сподіваємося, що така організація навчального процесу на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва не дозволить COVID-19 сісти за парти разом із студентами чи за стіл із викладачами.












факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget