АКТУАЛЬНІ ВЕБІНАРИ

У період з 17 по 21 серпня 2020 року проходив цикл вебінарів із наукометрії «Головні метрики сучасної науки: Scopus та Web of Science», в яких взяла участь асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції  Миколаївського НАУ Люта Ірина Миколаївна. Онлайн-зустрічі було організовано науково-навчальним центром компанії «Наукові публікації – Publ.Science», ведуча – Єлизавета Батаєва.

Ці вебінари розроблено спеціально для учасників науково-публікаційного процесу, де науковці можуть одержати корисну інформацію зі сфери наукометрії та скористатися нею у своїй професійній діяльності. 

Учасники вебінарів відвідали 5 онлайн-зустрічей:

1. Базис наукометрії. Що? Кому? Навіщо? 

2. Головні метрики сучасної науки.

3. Основи Scopus. Проблематика самостійної публікації. 

4. Основи Web of Science. Проблематика самостійної публікації. 

5. Тонкощі наукового консалтингу. Як економити час у процесі публікації?

Головна мета онлайн-зустрічей – освітити основні чинники, які впливають на публікаційну діяльність вчених у міжнародних виданнях, що входять в бази даних Scopus та Web of Science, а також розібрати головні проблеми, з якими стикається українська вчена спільнота під час підготовки наукових статей.

Заключний крок вебінару – успішно складений тест «Індекс Гірша»  з одержанням відповідного сертифікату молодим перспективним науковцем кафедри. Поздоровляємо Ірину Миколаївну і бажаємо творчих успіхів у науковій діяльності.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget