Студентські роки – новий незвіданий шлях!

14.09.20 року студентів першого курсу спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» прийняли до дружньої родини інженерно-енергетичного факультету МНАУ. Цьогоріч факультет поповнився розумними і допитливими, талановитими і жагучих до здобуття знань юнаками і дівчатами.
Вітаючи першокурсників, куратор академічної групи ПО1/1 Курепін Вячеслав Миколайович (старший викладач кафедри методики професійного навчання) розповів про створені в університеті сприятливі умови та можливості для відмінного навчання та гармонійного розвитку особистості, про мудрих, талановитих та відкритих до спілкування викладачів, які допомагатимуть долати першокурсникам освітній шлях у Миколаївському національному аграрному університеті.
Посвята у першокурсники – це перша урочиста подія у житті юнаків та дівчат, які здійснили свою мрію, вступивши на навчання до МНАУ. Саме вона відкрила новий, дуже цікавий і захоплюючий період їхнього життя – студентські роки! Нехай же вони будуть корисними, яскравими та щасливими! 




інженерно-енергетичний факультет, кафедра методики професійного навчання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget