Професійна підготовка оцінювачів із експертної грошової оцінки земельних ділянок

Дев’ятий рік поспіль на базі Інституту післядипломної освіти Миколаївського національного аграрного університету здійснюється професійна підготовка оцінювачів із експертної грошової оцінки земельних ділянок, завдяки співпраці Університету із Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру.
Наприкінці серпня 2020 року висококваліфікованими спеціалістами в галузі оцінки земель було проведено підвищення кваліфікації для 17 оцінювачів із Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. 
Слухачі курсів мали змогу отримати відповіді на актуальні запитання щодо національних та міжнародних стандартів із оцінки нерухомого майна; приведення національних стандартів оцінки земель до міжнародних норм та правил стандартизації в контексті євроінтеграції тощо. 
Лекційні та практичні заняття для слухачів курсів було проведено із дотриманням протиепідемічних заходів. Всі слухачі опанували навчальний матеріал та успішно пройшли атестацію, про що свідчать отримані ними посвідчення.
На вересень 2020 року на базі Інституту післядипломної освіти заплановано проведення базової підготовки оцінювачів із експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яке запрошуємо всіх бажаючих.

Форму для реєстрації на навчання можна знайти за посиланням:





інститут післядипломної освіти, підготовчі курси

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget