Закордонна практика для студентів – новий прогресивний професійний досвід та можливість для саморозвитку

В умовах сьогодення можливість здобути нові знання та практичний досвід, ознайомитися з прогресивними світовими технологіями вирощування сільськогосподарських культур є суттєвим доробком до кваліфікації, яку ми здобуваємо на факультеті агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету. 

З березня по вересень 2020 року я проходила закордонну практику в Норвегії, а саме на найкращому підприємстві «Kristiansen Gartneri AS». Під час практики я працювала у теплиці з вирощування декоративних рослин, отримала теоретичні знання та практичний досвід, спілкуючись із найкращими фахівцями Норвегії у цій галузі. 

Також перебування на закордонній практиці дало змогу мені підвищити свій рівень знань з іноземної мови, ознайомитися із культурою країн Скандинавії. Разом із тим, це чудова можливість подорожувати різними країнами. Я мала змогу своїми очима побачити всю красу норвезьких фіордів, безмежної зеленої тундри та відчути холодний бриз Північного моря.

Я дуже вдячна своєму університету, ректорові В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну та декану факультету агротехнологій Антоніні Вікторівні Дробітько за можливість поєднання теоретичних знань і здобуття практичних навичок за кордоном, що у майбутньому буде запорукою успішного працевлаштування.


Возігнуєва Ярослава, студентка групи А 4/2


факультет агротехнологій, закордонна практика

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget