Участь студентів у Міжнародному студентському науковому форумі „Студентська молодь і науковий прогрес в АПК”

22-24 вересня у Львівському національному аграрному університеті відбувся Міжнародний студентський науковий форум „Студентська молодь і науковий прогрес в АПК”, у якому взяли участь студенти Миколаївського національного аграрного університету освітньої спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету агротехнологій групи Г4/1 під керівництвом викладачів кафедри землеробства, геодезії та землеустрою О.Ш. Іскакової та Ю.В. Задорожнього.
У рамках форуму було проведено декілька конференцій. Студенти МНАУ взяли участь у роботі конференції «Проблеми використання та охорони земельних ресурсів». Розглядалися актуальні питання екологічної безпеки сільськогосподарського виробництва, сучасні агротехнології і тенденції їхнього розвитку, проблеми використання та охорони земельних ресурсів, а також духовного виховання молоді та культурного відродження села.
За матеріалами Міжнародного студентського наукового форуму видано збірку тез доповідей, а учасники заходу були нагороджені сертифікатами за участь у форумі.








кафедра землеробства, факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget