Пишаємося нашими випускниками!

Сьогодні до нашого університету зі словами подяки завітав випускник Антон Гаврилов, який у 2019 році отримав диплом бакалавра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Теплими словами та найкращими побажаннями зустріли випускника викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування!
Антон працює в ТВБВ  №10014/0191 філії Миколаївського обласного управління АТ «Державний ощадний банк України» у м. Миколаїв головним економістом сектору РБ. За роки навчання він отримав можливість пройти практику у банківських установах, сільськогосподарському підприємстві, страховій компанії, проте до душі йому «прийшлася» банківська справа. Саме тому сьогодні він представляє наш університет у штаті працівників Ощадбанку!
Завітавши до університету, випускник зустрівся зі здобувачами, розповів про своє студентське життя. З усмішкою згадував роки у стінах рідного університету, ділився  цікавими історіями з власного досвіду. Слова щирої подяки пролунали на адресу викладачів. Антон також обговорював зі здобувачами особливості роботи в банківській установі, проблеми, які виникають у поточній його діяльності, питання, на які необхідно звертати увагу, опановуючи навички майбутньої професії.  Наголосив, що саме університетська освіта надала йому якісну базу знань для подальшої побудови кар’єри у банківській установі.
Наприкінці зустрічі Антон Гаврилов побажав процвітання закладу вищої освіти та наснаги талановитим студентам, які стануть провідниками української нації. Пишаємося нашими випускниками! 

кафедра фінансів, банківської справи та страхування, обліково-фінансовий факультет, випускники

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget