Участь кафедри землеробства, геодезії та землеустрою у семінарі-обговоренні

10 вересня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Валентина Гамаюнова, Тетяна Манушкіна, Тетяна Качанова та Оксана Іскакова взяли участь у національному семінарі-обговоренні «Базове дослідження щодо зменшення ризику стихійних лих, систем раннього попередження та агрометеорологічних служб в Україні» у форматі Zoom-конференції.





Семінар проведено Всеукраїнською екологічною лігою за сприяння Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО). Під час семінару представлено результати дослідження, проведеного у 2019-2020 рр. у рамках спільного проєкту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) та Всеукраїнської екологічної ліги. Обговорювалися питання сільськогосподарської та продовольчої безпеки, системи зниження ризику стихійних лих для сільського господарства, системи раннього попередження та агрометеорологічних служб в Україні, відповідальність за управління та реалізацію різних компонентів зниження ризику стихійних лих та змін клімату.




Щиро дякуємо організаторам та учасникам семінару за поширення результатів міжнародних наукових досліджень, які надалі будуть впроваджуватися науково-педагогічними працівниками в освітній процес та наукову роботу.

кафедра землеробства, факультет агротехнологій,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget