Профорієнтаційна робота в Єланецькому районі

Миколаївський національний аграрний університет завжди радий бачити у своїх стінах амбітну та цілеспрямовану молодь, тому 15 вересня з метою профорієнтаційної роботи науково-педагогічні працівники кафедри українознавства та деканат культури і виховання завітали до учнів загальноосвітніх шкіл Єланецького району. Гостинно зустріли колектив університету начальник відділу освіти, молоді та спорту Єланецької районної державної адміністрації Світлана Головань та директори загальносвітніх шкіл району.


Учасники культурно-мистецького центру "Експромт" виступили із концертною програмою, зарядивши учнів гарним настроєм. Із вітальним словом звернувся до учнів 9-11 класів та вчителів загальноосвітніх шкіл декан факультету культури та виховання Михайло Димитров, поінформувавши майбутніх абітурієнтів щодо умов вступу до університету та  особливостей освітнього процесу та культурно-дозвіллєвої діяльності. 











Захід був наповнений яскравими творчими номерами від нашої талановитої студентської молоді, яка успішно продемонструвала свої вокальні, ораторські та хореографічні здібності.
Представники делегації радо поспілкувалися із учнями та відповіли на всі їхні запитання.
Миколаївський національний аграрний університет щиро дякує адміністрації Єланецької районної державної адміністрації за теплий прийом та побажання успіхів у подальших звершеннях!

кафедра українознавства, профорієнтаційна робота, факультет культури і виховання,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget