Практичне заняття на свіжому повітрі

У зв’язку з карантинними умовами, які диктують нам нові правила у рамках протидій поширенню COVID-19, навчальний процес на кафедрі землеробства, геодезії та землеустрою набуває нових способів засвоєння навчального матеріалу.

29 вересня студентам другого та третього курсів освітньої спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету агротехнологій під керівництвом викладачів кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Ю.В. Задорожнього та О.Ш. Іскакової було проведено практичне заняття на свіжому повітрі. Майбутні бакалаври опановували теоретичні основи та практичні навички з навчальних дисциплін «Геодезія» та «Землеустрій», які є основою для майбутньої самореалізації їх як фахівців.


Усім студентам сподобався такий підхід до занять, тож за можливості подібні методи будуть застосовуватися і в подальшому. Завдяки проведенню занять на відкритому повітрі кожна клітина тіла, у тому числі й клітини мозку, насичуються киснем, а це покращує концентрацію та пам’ять, підвищує розумові здібності, зокрема зростає рівень гормонів "щастя", які автоматично гарантують поліпшення настрою.


кафедра землеробства, факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget