День практичної підготовки «Технологія збирання врожаю овочевих»


03 вересня 2020 року для здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій  Миколаївського національного аграрного університету було проведено виїзний день практичної підготовки до навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету (с. Благодарівка) на тему «Технологія збирання врожаю овочевих».

Студенти мали змогу ознайомитися з технологічними особливостями збирання врожаю овочевих культур, на практиці визначити ступінь зрілості овочів, терміни та способи їх збору. Вони ставили багато запитань та цікавилися різними сортами овочевих, що вирощуються в господарстві, у представників ННПЦ МНАУ.

Особливої уваги фахівців потребує підготовка до транспортування та зберігання готової продукції.  Тема дня практичної підготовки дійсно була цікава студентам, оскільки є важливою у їхній майбутній професії. Студенти отримали практичні навички та побачили на власні очі весь технологічний процес збирання різних овочевих культур.

Захід відбувся в межах співпраці та за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). Здобувачі вищої освіти залишилися в захваті від проведеного дня практичної підготовки та висловлюють щирі слова вдячності за надану можливість покращити практичну складову фахової підготовки ректорату університету та керівництву Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget