Профорієнтаційна робота триває!

Для випускників Миколаївської гімназій #27 та  Миколаївської гімназії # 47, які планують вступати до Технолого- економічного коледжу, відбувся профорієнтаційний захід, організований викладачем  товарознавчих дисциплін Технолого - економічного коледжу Миколаївського національного аграрноно університету,  Оленою Потаповою. Під час зустрічі вона   ознайомила випускників  із спектром спеціальностей, розповіла  про найбільш затребувані професії на ринку праці нашого регіону і країни.

Заступник директора з виховної роботи ТЕК МНАУ, Людмила Сідлецька, розповіла про можливості та особливості  навчання в коледжі,  студентське самоврядування та дозвілля, інфраструктуру університету, наголосила на можливості  подальшого навчання в Миколаївському національному аграрному університеті.

Дякуємо за співпрацю директору Миколаївської гімназії # 27,  Оксані Гайнуліній, класному керівнику,  Антону Моргуну, директору Миколаївської гімназії # 47,  Зінаїді Моторній,  та  заступнику директора з виховної роботи, Світлані Саєнко.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget