Методичний вебінар «Організація профорієнтаційної роботи»

 Голова науково-методичної комісії інженерно-енергетичного факультету Ілона Бацуровська 6.12.2022 року провела методичний вебінар на тему «Організація профорієнтаційної роботи». В контексті проведеного семінару, професорка ознайомила викладачів інженерно-енергетичного факультету з Положенням про порядок проведення науково-педагогічними працівниками профорієнтаційної роботи з формування абітурієнтної бази МНАУ. 

Запропоновані етапи профорієнтаційної роботи, зміст та перспективи сучасних професій, представлено інформацію про стан, потреби та динаміку ринку праці. На основі досліджень Миколаївського обласного центру зайнятості та аналізу Національної рамки кваліфікацій України обговорено найпопулярніші професії ринку праці України й світу згідно з кваліфікаційними рівнями. Зазначено, що професійна орієнтація за змістовими напрямами функціонування має такі структурні елементи, як професійна інформація, професійна консультація, професійний відбір, професійна адаптація.

Професорка зауважила на потребі використання у професійній орієнтації різноманітних методів, презентацій, спеціалізованих лекторіїв, тренінгів, майстер-класів та інших професійно-орієнтаційних заходів для потенційних абітурієнтів. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget