ПІДПРИЄМНИЦТВО В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ

01 грудня 2022 року для студентської молоді та наукового педагогічних працівників Миколаївського національного аграрного університету відбувся вебінар в режимі он-лайн на тему: «Підприємництво в аграрному секторі та можливості його фінансування». Вебінар було проведено за безпосередньої організаційної підтримки Ірини Купрієвич, виконавчої директорки Благодійного фонду «ЛАСКА».

Про зміни в Україні до основних підходів господарювання в аграрній сфері економіки під час війни учасників вебінару проінформував Віталій Радько, доктор економічних наук, експерт проєкту Ukraine Agri-Food Value Chain TA Project (UAFA TA). Роль та місце банків у фінансовому забезпеченні підприємницької діяльності в аграрному секторі економіки у своєму виступі окреслив Віталій Головачов, експерт проєкту UAFA TA. Про шляхи залучення державних та міжнародних фінансових ресурсів для розвитку аграрного підприємництва проінформував експерт проєкту Олег Осаулюк. 

У заключному виступі Роман Корінець, директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, експерт проєкту UAFA TA, зауважив на особливостях фінансування агробізнесу під час воєнного стану, врахуванні форс-мажорних обставин під час укладання договорів, організації нових логістичних каналів, покращенні спроможності дорадників, розробці платформи електронного навчання та контенту.

Кульмінацією заходу стала дискусія щодо перспектив розвитку підприємництва у повоєнний період та обговорення ролі проєкту технічної допомоги на підтримку впровадження операції «Основний кредит для аграрної галузі - Україна» і подальших напрямів його реалізації.

Учасники заходу залишилися у захваті від проведеного вебінару і особисто подякували організаторам за цікавий матеріал. Вони висловлювали слова щирої вдячності пані Ірини Купрієвич, експертам проєкту UAFA TA та керівництву університету за надану можливість підвищити рівень своєї фахової підготовки та професійної майстерності.










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget