Чергове засідання вченої ради факультету ТВППТСБ

19.12.2022 р. на факультеті ТВППТСБ відбулося крайнє засідання вченої ради факультету у 2022 році. Зібрання проходило в онлайн-режимі з використанням платформи ZOOM у повному складі. 

На засіданні було розглянуто низку планових питань та ряд поточних питань, зокрема: 

- Підсумки роботи Екзаменаційної комісії з атестації випускників освітніх спеціальностей СВО «Магістр» денної і заочної форм навчання – відзвітували голови ЕК, професори Микола Повод (Сумський НАУ) та Тарас Бойко (НУ «Львівська політехніка»);

- Стан і шляхи удосконалення методичної роботи на факультеті та виконання плану видання методичної і навчальної літератури, дидактичних засобів навчання – доповіла голова НМК факультету, доцент Галина Калиниченко;

- Щодо ліцензування та акредитації освітніх програм та спеціальностей здобувачів вищої освіти факультету – виступив декан факультету професор Михайло Гиль.

Розглянуті питання дали можливість встановити досягнуті колективом очікувані стандарти в організації освітньо-наукового процесу, а також помітити недоліки в роботі, вирішити шляхи їх усунення. Якість кваліфікаційних робіт випускників-магістрів двох спеціальностей – 152 та 204, наповненість освітніх компонент методичними виданнями, удосконалення організаційних моментів задля виконання освітніх програм – той зміст засідання, який завершив роботу ради в календарному 2022 році, перед зимовими відпустками колективу факультету. Було прийнято і рішення щодо перенесення розгляду тематик й методик дисертаційних досліджень аспірантів першого року навчання зі спеціальності 204 задля більш належного їх обґрунтування  на наступне засідання.

Склад вченої ради факультету вітає колектив факультету з прийдешніми святами Нового року та Різдва Христового та бажає міцного здоров′я, достатку, злагоди, творчої наснаги та скорішої Перемоги, Миру нашій країні!!! Слава Україні!!!















Секретар вченої ради факультету, 

доцент Олена КАРАТЄЄВА

 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget