Передноворічні тижні освітнього процесу

Останні тижні календарного року завжди були насиченими та урожайними щодо подій в освітньому процесі. Особливості викладання і навчання першого семестру 2022-2023 навчального року не стали виключенням. 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування презентували здобувачам всіх освітніх програм вибіркові дисципліни; проведено профорієнтаційні зустрічі та ігри для випускників шкіл і коледжів; проведено екзаменаційну сесію для здобувачів всіх освітніх програм; відбувся передзахист та захист кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм здобуття освіти; проведено кураторські години за результатами заліково-екзаменаційної сесії; підведено підсумки наукових здобутків здобувачів всіх освітніх програм; продовжується підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників під час навчання з автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку від компанії Дебет Плюс; організовано документально-методичне забезпечення та проведено інструктажі перед відправкою на виробничу практику з публічних закупівель здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та на виробничу практику з організації обліку і оподаткування здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти. Всю інформацію надано здобувачам онлайн, а також продубльовано у СДН Moodle та у створені групи в соціальних мережах.

Дружньою родиною Миколаївського національного аграрного університету працюємо, плануємо, мріємо та втілюємо у життя все можливе і неможливе заради перемоги! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget