КУРАТОРУ НА ЗАМІТКУ

Важливим аспектом реалізації мети та завдань  навчально-виховної роботи в університеті є процес та результат адаптації здобувачів першого курсу. 

Тому 30 листопада 2022 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбувся науково-методичний семінар на тему: «Методичні підходи до ведення виховної роботи кураторських груп здобувачів вищої освіти перших курсів». Лектором із даної тематики була заступник декана факультету з виховної роботи, доцент Олена КАРАТЄЄВА. 

Під час заходу доповідач показала цікавий та вкрай актуальний презентаційний матеріал щодо процесу адаптації першокурсників до нових умов життя, навчання тощо. Лектор наголосила, що навчання студентів в університеті – один з найважливіших періодів їх життєдіяльності, особистісного зростання та становлення. А пошук шляхів успішної адаптації до змінених соціальних умов та нової діяльності є нагальною проблемою для кожного, хто переступив поріг навчального закладу.

Також слухачі отримали корисну інформацію щодо головних труднощів, з якими стикаються першокурсники в процесі адаптації та з’ясування причин їх дезадаптації. Доповідачем було надано конкретні приклади різних можливих складних життєвих ситуацій студентів та поради щодо їх шляхів подолання. Дана тематика викликала неабияку зацікавленість у присутніх.








Голова НМК факультету Галина КАЛИНИЧЕНКО

Заступник декана з ВР Олена КАРАТЄЄВА

 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget