Вибори студентського декана на факультеті ТВППТСБ

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» у закладах вищої освіти щорічно повинні обиратися органи студентського самоврядування. А тому, 21 грудня у Миколаївському національному аграрному університеті, зокрема на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбулися виборчі перегони за посаду студентського декана факультету. Враховуючи обмеження, викликані воєнним станом, захід відбувся у онлайн-форматі за допомогою платформи Zoom, з дотриманням всіх передбачених законодавством процедур. 

До конкурсної комісії було подано декілька заяв претендентів на посаду студентського декана факультету ТВППТСБ. За результатами голосування виборча комісія обрала новий склад студентського самоврядування МНАУ. А студентським деканом факультету ТВППТСБ стала здобувач вищої освіти 4 курсу освітньої спеціальності 212-«Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» Надія ПРАСОВА.

Колектив факультету ТВППТСБ щиро вітає Надію ПРАСОВУ з обранням на посаду студентського декана факультету, бажає творчої наснаги, успіхів у навчанні та плідної праці задля розквіту Миколаївського національного аграрного університету!





Заступник декана факультету з ВР, 

доцент Олена КАРАТЄЄВА 

факультет ТВППТСБ,студентське самоврядування мнау,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget