Дуальна освіта на ОКП "Миколаївоблтеплоенерго»

Одним із критеріїв успіху збалансованості ринку праці та ринку освітніх послуг і створення механізму співпраці між навчальними закладами та підприємствами є дуальна форма здобуття освіти. Така форма здобуття освіти є унікальний симбіоз освітньої та практичної складової, який вирішує одразу декілька завдань:  набуття достатньої кількості практичних навичок та удосконалення умінь;  ознайомлення з реальним виробничим процесом і технологіями;  скорочення часу на адаптацію до першого робочого місця; можливість додаткового заробітку для здобувачів освіти.

Керівництво ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" зацікавлено у цілеспрямованих, активних, відповідальних студентах, які хочуть розпочати кар'єру на найпотужнішому теплопостачальному підприємстві Миколаєва, мати можливість рухатися кар’єрними сходинками, отримувати досвід та гідну заробітну плату! Талановита та активна молодь – це ті, хто їм потрібен. Підприємство пропонує офіційне працевлаштування, можливість суміщення навчання з роботою, шанс навчатися у кращих фахівців галузі теплоенергетики та електротехніки, а також надає досвід роботи з найсучаснішим обладнанням та технікою.

В розрізі дуальної освіти на підприємстві ОКП "Миколаївоблтеплоенерго» студенти другого курсу ОС «Магістр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» інженерно-енергетичного факультету Кашанський Владислав, Шептелевський Олексій та Гошва Ілля успішно закінчують навчання в Миколаївському національному аграрному університеті. У грудні місяці у них захист магістерських робіт. Після закінчення університету вони по розподілу продовжать працювати на ОКП "Миколаївоблтеплоенерго». Всі свої знання які вони отримали під час дуальної освіти дають їм можливість достойно працювати на підприємстві. 

Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки висловлює щиру подяку партнерам ОКП "Миколаївоблтеплоенерго» і сподівається на подальшу співпрацю.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget