МИколаївСькИй націонаЛЬний аграрний уНІверситет

Війна - чи не найбільше в житті випробування для кожного з нас. Українські військові мужньо боронять нашу рідну землю, рідних людей. В той же час дуже багато цивільних досі перебувають в стані розгубленості: не розуміють, як і чим можуть бути корисними в час війни.

І сьогодні час задуматись: чи варто залишатися наодинці з тривогами, переживаннями, роздумами. Коли ми разом – ми сильні. Ми вкотре переконуємося, що об’єднавшись, – ми перемагаємо. 

Ми живемо в період історичного зламу, де все залежить від нас: від нашої організованості та віри у себе, від нашої згуртованості та єдності. Сьогодні ми сильні, як ніколи. Ми – велика родина Миколаївського національного аграрного університету.

Ми багато чого пережили. Ми вистоїмо зараз. Ми хочемо продемонструвати єдність та рішучість. Ми, це команда однодумців, яка любить свою роботу, свій університет та робить усе можливе задля його процвітання.

Ми тримаємо освітній фронт, що є вкрай важливим. Ми покликані врятувати наше майбутнє у родині цивілізованих освічених народів світу та розвинути українську науку. МИ СИЛЬНІ!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget