Діяльність студентського наукового гуртка "Технологія виробництва продукції птахівництва"

Науково-дослідна робота студентів – один із найважливіших засобів підвищення якості підготовки спеціалістів у вищій школі. Студентські наукові гуртки – одна з форм наукової діяльності студентів, що спрямована на розширення їхнього наукового потенціалу й формування навичок науково-дослідної роботи. На кафедрі птахівництва, якості та безпечності продукції діють три гуртки, одним з яких є гурток «Технологія виробництва продукції птахівництва». Члени гуртка беруть участь у різноманітних олімпіадах, студентських наукових конференціях, конкурсах студентських наукових робіт. 


Робота гуртка в цьому навчальному році стала більш різноманітною. Цьому сприяло зміцнення матеріально-технічної бази кафедри за підтримки ректора Миколаївського національного аграрного університету, Шебаніна В’ячеслава Сергійовича. Придбання міні-інкубатора дало змогу провести першу закладку перепелиних яєць, які були одержані від батьківського стада перепелів філії кафедри на виробництві – навчально-дослідно-виробничої перепелиної ферми. Студенти брали участь у всіх технологічних процесах інкубації яєць, але особливим днем став день виводу перепелят. Маленьких пташенят треба було оцінити і підготувати до подальшого вирощування. Звичайно, усі операції проводились із використанням засобів безпеки.



Сподіваємося, що цей практичний досвід стане для студентів стимулом у розвитку професійних навичок та буде сприяти розширенню їхніх потенційних можливостей як фахівців у галузі птахівництва.

Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


кафедра птахівництва, гуртки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget