Вітаємо переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія»

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Екологія». На конкурс було представлено 107 студентських наукових робіт із 61 закладу вищої освіти України.
У даному конкурсі Миколаївський національний аграрний університет представила здобувач вищої освіти ІІ курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Косенко Анастасія, яка під керівництвом доктора біологічних наук, професора С.С. Крамаренка підготувала наукову роботу на тему «Кількісні та якісні характеристики собак урбаноценозів м. Миколаєва».
Представлена робота отримала високі оцінки авторитетних фахівців-рецензентів, у результаті чого Анастасія Косенко стала переможцем і була нагороджена Дипломом І ступеня.
Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології щиро вітає студентку групи БТ 2/1 Косенко Анастасію, а також її наукового керівника – професора Крамаренка Сергія Сергійовича із високою оцінкою результатів їхньої праці та бажає натхнення, оптимізму і нових звершень!!!

факультет ТВППТСБ, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, мнау переможці конкурсів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget