Інструктаж з безпеки життєдіяльності на час літніх канікул для здобувачів вищої освіти третього року навчання спеціальності 073 «Менеджмент»

З метою посилення контролю та збереження життя й здоров’я здобувачів вищої освіти куратори груп МЕН 3/1 та МЕН 3/2 доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Т.Я. Іваненко та доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу В.С. Кушнірук провели у Zoom-конференції кураторські години щодо первинного інструктажу з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул.
Здобувачам було доведено інформацію щодо:
  • дотримання обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19;
  • дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань;
  • правила поведінки в громадських місцях, а також поводження із незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, попередження травмування на об’єктах залізничної інфраструктури;
  • правила поводження на річках і водоймах, поведінки в умовах підвищення температури, попередження випадків перегрівання на сонці, дій у випадку надзвичайних ситуацій, надання медичної допомоги при утопленнях.






Бажаємо здобувачам вищої освіти міцного здоров’я та приємного літнього відпочинку!
Чекаємо на Вас у новому навчальному році!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget